Ana Sayfa
|
MuRaTCaN
|
Kategoriler
|
Video Portali
|
Yöneticiler
|
Üye Ol.!
|
|
|||||||
![]() |
||||||||
![]() |
||||||||
|
|
||||||||
|
|
||||||||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
||
|
|
Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz... |
|
|
|
||
Toygar Işıklı - Nergis / Şarkı SözüForum - MuRaTCaN sitesindeki Şarkı Sözleri - Sevdiğim Şarkı Sözleri vs.. ~~ =) kategorisi altındaki Toygar Işıklı - Nergis / Şarkı Sözü isimli konuyu görüntülemektesiniz. |
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2010 Bulunduğu yer: public_html/inculedes/
Konular: 595
Blog Başlıkları: 15 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Baharlarım aynılaştı ilki sonu kalmadı
Tavırlarım farklılaştı sabrım uykuya daldı Dünya saçmalaştı garipsememeye başladım Huzuru kim kaybetmişki ben bulmaya çalıştım Her aşk incelip incelip vadesi dolunca kopuyor Bitince bile bir nergis kadar güzel kokuyor Her aşk incelip incelip vadesi dolunca kopuyor Bitince bile bir nergis kadar güzel kokuyor Biz dünyanın en şanssızları tüm zamanların en haksızları Günün en büyük tutarsızları ama en zararsızları Biz dünyanın en şanssızları tüm zamanların en haksızları Günün en büyük tutarsızları ama en zararsızlarıydık Baharlarım aynılaştı ilki sonu kalmadı Tavırlarım farklılaştı sabrım uykuya daldı Dünya saçmalaştı garipsememeye başladım Huzuru kim kaybetmişki ben bulmaya çalıştım Her aşk incelip incelip vadesi dolunca kopuyor Bitince bile bir nergis kadar güzel kokuyor Her aşk incelip incelip vadesi dolunca kopuyor Bitince bile bir nergis kadar güzel kokuyor Biz dünyanın en şanssızları tüm zamanların en haksızları Günün en büyük tutarsızları ama en zararsızları Biz dünyanın en şanssızları tüm zamanların en haksızları Günün en büyük tutarsızları ama en zararsızlarıydık Biz dünyanın en şanssızları tüm zamanların en haksızları Günün en büyük tutarsızları ama en zararsızları Biz dünyanın en şanssızları tüm zamanların en haksızları Günün en büyük tutarsızları ama en zararsızlarıydık Sen zahmet etme ne gerekiyorsa ben yaparım Hatta gerekirse sen olurum kendimi aldatırım ![]() ![]() Özlediğinizde Beni, Künyemi Kaldırın Bayrağa Doğru, Al Şafaklarda Yüzen Al Sancak Tadında Türküler Söyleyin, Ağlamayın, Gönlünüz Türkülerle Dolsun, Son Sözüm Bu, VATAN SAĞ OLSUN ! ![]() |
||
|
![]() |
| Etiketler |
| nergis, toygar ışıklı, şarkı sözü |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
www.MuRaTCaN25.com // MuRaTCaN
Reklam Alani Plug-in Sistemi Şablonu İle Eklenmiştir.
|
| Forum yazılımı ve sürümü | Site Bilgileri | ||
|