Ana Sayfa
|
MuRaTCaN
|
Kategoriler
|
Video Portali
|
Yöneticiler
|
Üye Ol.!
|
|
|||||||
![]() |
||||||||
![]() |
||||||||
|
|
||||||||
|
|
||||||||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
||
|
|
Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz... |
|
|
|
||
Uğur Baş - Ölüme Beş Kala / Şarkı SözüForum - MuRaTCaN sitesindeki Şarkı Sözleri - Sevdiğim Şarkı Sözleri vs.. ~~ =) kategorisi altındaki Uğur Baş - Ölüme Beş Kala / Şarkı Sözü isimli konuyu görüntülemektesiniz. |
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2010 Bulunduğu yer: public_html/inculedes/
Konular: 595
Blog Başlıkları: 15 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sende mi bırakıp gidiyorsun
Sende mi beni acılarla Dinle bak senin için bu şarkı Her duyduğunda içine girecek bu sancı Ölüme beş kala Bu şarkıyı yazdım sana Sakın dinlersen ağlama Ruhum artık yanında Ağlamak geldi içimden Eski günler geldi aklıma Hani söz vermiştik birbirimize Sen beni ben seni bulacaktım ![]() ![]() Özlediğinizde Beni, Künyemi Kaldırın Bayrağa Doğru, Al Şafaklarda Yüzen Al Sancak Tadında Türküler Söyleyin, Ağlamayın, Gönlünüz Türkülerle Dolsun, Son Sözüm Bu, VATAN SAĞ OLSUN ! ![]() |
||
|
![]() |
| Etiketler |
| uğur baş, ölüme beş kala, şarkı sözü |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
www.MuRaTCaN25.com // MuRaTCaN
Reklam Alani Plug-in Sistemi Şablonu İle Eklenmiştir.
|
| Forum yazılımı ve sürümü | Site Bilgileri | ||
|